+46 (0)706 795658
skip to the main content area of this page
Om DB-doktorn

Om oss


Nyckelpersoner till projektet

Vi tror att god utbildning, mångårig erfarenhet och djup förståelse i ämnet ger våra konsulter en fördel. DB-doktorn nätverkar med de bästa inom branschen och kan hjälpa till att bemanna de flesta projekt.


Vår ideologi

Projekt skall levereras i tid, och beställarna skall bli nöjda. Så enkelt tycker vi att det är. Det finns mycket tyckt och skrivet om varför projekt havererar, blir försenade eller misslyckade, men vi säger "Keep it simple"!

Lästips: en utmärkt intervju av prof. Torsten Cegrell

Vi tar vanligtvis fram projektspecifikationen tillsammans med beställaren genom workshops med användargrupperna. På det sättet utarbetas en tydlig kravspec som är förankrad.

Helhetsansvar

Med erfarenhet från över 100 mjukvaruprojekt kan vi leverera hög kvalitet, läs: en välfungerande och skalbar arkitektur.

Vi vill vara stödjande i verksamheten och vi drar oss inte från att säga till om vi tycker att ett förslag kan lösas på ett bättre sätt. Dialog och ifrågasättande är naturliga delar av vårt arbetssätt. Vi lämnar aldrig ifrån oss en lösning som vi själva inte är nöjda med.


Vårt senaste projekt - mätdatainsamling

Vi är mycket stolta att blivit utvalda för att leverera arkitektur, design och helhetslösning för ett stort mätdatainsamlingsprojekt. Mätdatainsamling är ett "hett" område just nu inom tillämpningar såsom energi, intelligenta hem samt sensortillämpningar.